nedjelja, 1. svibnja 2016.

TAG - Stvarno ne znam.☺


Ako me pratite od početka mog blogovanja, onda znate da nisam mnogo TAG-ova uradila. Mislim da sam uradila 1 ili 2 u ovih godinu i tri mjeseca. Ovaj mi se učinio zanimljivim i odlučila sam ga uraditi. Ako vas zanimaju moji odgovori na zadata pitanja, nastavite čitati. :)

1. Kako si?
- Trenutno dok pišem ovaj post sam jako umorno, ali inače sam odlično.

2. Kada si se zadnji put nasmijala, a da to nije bio fake smijeh?
- Pa svaki dan se iskreno smijem, ali jučer sam se zaista mnogo ismijala i gotovo plakala od smijeha.

3. Pjesma koja ti neće dosaditi?
- Imam ih nekoliko, ali nabrojat ću samo kojih sam se sada sjetila, a to su: Amajlija (Suzana Jovanović), Ti i ja (Jeca i Marko), Kiša lije (Boban Rajović), Jesen u meni (Parni valjak) i još mnoge druge.

4. Da li se smatraš drugačijom?
- U životu se trudim ponajprije, da budem svoja i ako smo svi svoji i ne glumimo nešto, onda naravno da smo i drugačiji. Na blogu se trudim koliko je moguće, mada mi blogeri imamo slične teme za pisanje, pa je samim time to malo teže. Ali uglavnom, trudim se biti svoja i da me nešto izdvaja od drugih. :)

5. Koja je tvoja najveća mana?
- Najveća mana mi je tvrdoglavost i to što sam ponekad lijena (mada nam svima dođu takvi dani).6. Kada si se posljednji put šišala?
- Posljednji put sam se šišala nekada u 2.mjesecu. Planiram uskoro ići. Trenutno mi je kosa negdje pa do sredine leđa, pa se planiram ošišati do ramena jer mi se takva dužine kose baš sviđa. :)

7. Da možeš birati, kako bih se zvala?
-.Ako netko ne zna, zovem se Danijela i svoje ime ne bih mijenjala. Jako mi se sviđa i ovog imena nema baš nešto puno, ali jako je lijepo i za mene ima veliki značaj.♥

8. Da li je cool biti ti?
- Ne znam što bih odgovorila, pa preskačem ovo. :D

9. Koji je najzanimljiviji komentar koji si dobila na blogu?
- Pa sigurno ih ima, ali ja se trenutno zaista ne mogu sjetiti. Ali imam jako lijepih komentara i to mi je najvažnije.

10. Da si ptica, gdje bih odletjela?
- U New York! To će uvijek biti moj odgovor. Imam u planu otići za koju godinu sa prijateljicama jer imam rodbine tamo, ali ima još do tada. Definitivno najdraži i najljepši grad.

11. Kako izgleda tvoje mjesto iz mašte?
- Opisat' ću svoje mjesto na koje uvijek idem kada želim a i omiljeno mi je. To je mjesto uz rijeku, imaju neke stepenice gdje sjedim, ima jedno ogromno stablo. Ima predivan pogled i NE, TO NIJE MJESTO SA OVE SLIKE. :D


12. Koja bi životinja voljela biti?
- Koale su mi jako slatke životinje. *-*

13. Kako se boriš sa hejterima?
- Na blogu se za sada zaista nisam susrela sa negativnim komentarima i hejterima. Zato jesam na Ask profilu. Jednostavno ignoriram. Znam tko sam, što sam, koliko truda ulažem u sve što radim i nitko mi ne može promjeniti mišljenje ili mi smanjiti samopouzdanje s tim što svoje komplekse liječi na mome Asku ili na blogu, ako ih bude ovdje.

14. Koliko ti znači tvoj blog?
- U početku, kada sam ga tek napravila, nisam sve ovo shvaćala ozbiljno. Sada, nakon više od godinu dana blogovanja, zavoljela sam sve ovo i volim pisati, slikati prirodu i ostale stvari za blog. Ovo mi dođe kao odmor od svakodnevnice i trudim se biti bolja. :)

15. Što je naljepše što si ikada probala?
- Ako se misli na hranu, onda mogu reći da su to plodovi mora, naprimjer. A ako se misli na nešto uobičajno, iz života, onda definitivno skakanje u more sa broda. Znam da se ne čini ništa posebno, ali meni je to odličan osjećaj. :)

16. Kako zamišljaš raj?
- Raj definitivno nekako nestvarno, sve je bijelo, da su anđeli tu i sve dobre duše. Pakao sve suprotno od raja, sigurno. Ne volim razmišljati negativno, pa neću puno pisati o paklu. Svatko ima svoje mišljenje o tome. :)

17. Koja je tvoja najveća želja?
- Što se tiče bloga, tu bih voljela da se sve mi blogerice okupimo na jedno mjesto i upoznamo se i razmjenimo mnoga iskustva. Što se tiče moga života, planiram si uzeti brzo bicikl pa eto to mi je nekako za sada najveća želja. I naravno, da moja obitelj, prijatelji i ja budemo i dalje živi i zdravi.♥

18. Koji su ti najdraži trenutci u životu?
- Svi provedeni sa osobama koje volim i koje vole mene. Tamo kada se smijemo do suza, pričamo o svemu i svačemu, to mi je nekako najdraže i uvijek će mi biti. Sitnice život znače, zar ne?

19. Koji si tip osobe: stidljiva dobrica ili otkačena zafrkantinja?
- Uf, pa kako kada, zaista. Ali više možda stidljiva dobrica. Mada sam u krugu najbližih prijateljica zaista otkačena i ne mogu vjerovati da takva mogu biti. :)

Nadam se da ste me malo bolje upoznali i da vam se sviđaju odgovori na pitanja, a i slike.
Do sljedećeg posta...♥

Broj komentara: 8:

 1. Odlicam post. I pitanja i odgovori su jako zanimljivi. :*

  http://mojasvastaricams.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. I ja sam pre par dana uradila ovaj tag,bas je zanimljiv.Tvoji odgovori su mi se bas dopali,uzivala sam citajuci! ♥ Slike su super
  Novi post ---> OUTFIT | SheIn
  http://goo.gl/tpoiCI

  OdgovoriIzbriši
 3. Ajme, slike su prekrasneee! Živiš na moru?
  Odličan tag! :)

  Annie's secret

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti puno.♥ Idem u školu, u gradu gdje je more, mada je i moj grad jako blizu mora. :)

   Izbriši