nedjelja, 27. ožujka 2016.

Što učiniti kada nestane inspiracije? :)


Za početak, svim pripadnicima Katoličke vjeroispovijesti želim sretan i blagoslovljen Uskrs! :)
Meni je ovaj Uskrs jako lijepo protekao, u krugu obitelji i rodbine. Pišite kako ste vi Uskrs proveli! ♥

A sada se vratimo na temu bloga. Svaki bloger se sigurno nekoliko puta susreo sa manjkom inspiracije. Želite nešto napisati, ali nemate pojma što. Ima raznih načina da ostanete inspirirani, samo je potrebno da se malo potrudite i teme će doći. :)

1. Dnevnik!
U redu, pomoću dnevnika/notesa nećete dobit inspiraciju. Ali ako ste bloger, onda je bitno da imate jednu bilježnicu gdje ćete pisati svoje ideje i teme. Koliko puta ja nisam napisala neke teme i poslije sam zaboravila o čemu sam željela pisati. Ako ste negdje vanka i dođe vam inspiracija, i nemate notes uz sebe, imate sigurno mobitel i zapišite u bilješke svoje inspiracije.

2. YouTube kanal, drugi blogovi...
Ako vam se svidi neka tema koju je obradila neka YouTuberica, možete i vi tako. Pišite o toj određenoj temi, ali bitno je da NE KOPIRATE i da njene riječi ne pišite na blog. Ako imate nešto pametno za napisati, onda slobodno. To nije kopiranje, već inspiracija. Također, tako je i kod blogova. Ako obradite sličnu ili istu temu kao neka druga blogerica, nije kopiranje. Normalno da ćete sadržaj teksta i slike izmijeniti i da će to biti vaš trud!3. We Heart It, Pintarest, Instagram...
Ove tri navedene teme mogu nekako najviše pomoći da dobijete neku inspiraciju. Ja sam se navukla na Pintarest i možete me pratiti ovdje Mnogo djevojka sa Instagrama ima odlične slike za blogove. Ako želite možete mi napisati u komentare da li želite da pišem o Instagram profilima gdje možete naći inspiracije i tema za svoj blog/YouTube kanal.

4. Izađite vanka!
Ako ste svaki dan zatvoreni u sobi, naravno da nećete ostati motivirati za pisanje i samim time, nema inspiracije. Zato je bitno da izađete negdje u prirodu, neku šetnju. Evo, došlo je ljepše vrijeme i proljeće i sve cvate, ptice cvrkuću i mislim da svi moramo biti dobre volje i barem vikendom izdvojiti pola sata u prirodi. Kada se okrenete malo oko sebe, bolje ćete se osjećati i dobit' ćete neku dobru volju za sve.

Kako vi dobivate inspriaciju? 
Podijelite to sa nama i možda vi imate neke nove načine. :)

Broj komentara: 8:

 1. Prije svega sretan Uskrs i tebi! Ako želiš pogledati moj novi post:
  http://catherinehere.blogspot.hr/2016/03/easter-room-decor.html

  Ja najviše nađem inspiraciju na youtubeu,blogovima,weheartitu i pinterestu za svoje postove. Kad dobijem neke ideje onda ih zapisujem u jedan mali dnevnik i kada ne znam što objaviti onda pogledam što sam u nnjemu zapisala :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. :) Uglavnom sve blogerice sa istih ili sličnih sajtova nalaze inspiraciju. :)

   Izbriši
 2. Sreća Uskrs! Ideje nalazim svuda. U muzici, na Yt-u, Pinterestu, Instagramu i ostalim društvenim mrežama. Kad dobijem neku ideju zapišem u dnevnik, a kada on niju tu tu je notes na telefonu!

  Milica's diary

  OdgovoriIzbriši
 3. Tvoj sam post pročitala prije dva dana, i pred spavanje mi je sinula ideja koju sam iskoristila tako da sam upotrijebila tvoj savjet i zapisala si u bilješke. :-)

  NOMINIRANA SI -> Annie's secret

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Drago mi je i hvala na nominaciji, uradit' ću taj post. :)

   Izbriši
 4. Ovo su odlične ideje za dobijanje inspiracije. :) ❤ Njima se uglavnom i služim kada je nemam. ❤ I slažem se, svakog dana barem pola sata izađem u šetnju, i usput pograbim i par fotkica. :D ❤❤

  eslyisworldview.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši