petak, 4. ožujka 2016.

Omiljene mobilne aplikacije :)


Trenutno, dok vam pišem ovaj post je 1:20 sati ujutro. Preumorna sam, ali ovaj post moram napisati jer onaj u srijedu nisam pripremila. Ustajanje mi je u 5 sati, jer dok vi budete ovo čitali, ja ću se vraćati iz Splita sa Gastro sajma. Ako budem imala kvalitetnih slika sa Sajma i općenito iz Splita, očekuje onda post.☺

Danas sam vam pripremila post gdje ću pisati o svojim omiljenim pet mobilnih aplikacija. Ja sam odabrala samo pet, mada ih ima i više. Tu su još i Viber, Candy camera, Retrica i dr.

Moja definitivno omiljena aplikacija je Instagram. Stalno sam tamo, zaista mnogo vremena provodim na Instagramu. Čim se probudim, uzmem mobitel i trk na Instagram. Odlična aplikacija, možete pratiti koga god želite, također slati i poruke. :)

Zatim WhatsApp. Vjerujem da većina vas ima ovu aplikaciju instaliranu. Prije sam stalno bila sa Messengeru, ali otkako sam instalirala Whatsapp, više mi ni Facebook ni Messenger ne treba. Zauzima malo više prostora na mobitelu, ali je zaista jako kvalitetna.


Aplikacija na kojoj ja nalazim inspiraciju kada je u pitanju učenje, vježbanje, blog i još mnogo toga. Definitivno svaku sliku možete naći koja vam je potrebna. Istina je da ne idem često tamo, možda jednom u dva dana, ali kada počnem gledati slike, zadržim se sigurno dva sata, ako ne i više. Također je aplikacija dostupna i za računala, pa možete i tako tražiti svoje omiljene slike. :)


U zadnjih pola godina, možda najpopularnija aplikacija - SnapChat. Možete se snimati, slikati, dodavati smajliće, neke kao kratke videe, pratiti druge, slati snapove drugima i sl. Meni SnapChat služi samo da gledam slike i videe onih koje pratim, a tamo ja ne objavljujem nikakve slike i sl.

Ovo definitivo preporučujem svim blogericama koje slikaju mobitelom. To je Camera MX. Definitivno nešto najbolje. Do prije mjesec dana sam svoje slike posvjetljavala na PicMonkeyu, a sada sve obavim na toj aplikaciji i samo prebacim na računalo. Imate raznih efekata, prije slikanja sliku možete posvjetliti, zatamniti i ostalo. Zaista preporučujem! :)

To je sve za ovaj petak. Još jednom, zaista mi je žao što nisam u srijedu izbacila post ali nisam ga stigla pripremiti na vrijeme. 
Pišite mi koje vi aplikacije volite i koristite i kako vam se čine ove spomenute. :)
Čitamo se u nedjelju.♥

Broj komentara: 8:

 1. Sve ove aplikacije imam i rado koristim, izuzev zadnje, Camera MX. Ali pošto si je ovako divno opisala, posle ovoga idem da je instaliram. :) We Heart It - om sam ovih dana prosto zaluđena, svaki dan sam satima na njemu, neopisivo. :D WhatsApp je odličan, međutim, Viber je nenadmašiv. :D <33333333333333333

  eslyisworldview.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. We Heart It je odlična i ja sam već počela provoditi sate tamo. :D Slažem se za Viber, ali pošto malo više koristim WhatsApp onda sam njega odabrala za ovaj post.♥

   Izbriši
 2. I ja koristim sve ove aplikacije, ali najdraza mi je Instagram, tamo provodim sate :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Sjajan post! Navela si odlicne aplikacije, vjerojatno svima najdraze. Nisam nikad cula za ovu posljednju, ali definitivno cu pogledati buduci da zvuci kao nesto sto bi mi moglo zatrebati :)
  Novi post je na mom blogu: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši
 4. Vecina aplikacija (osim ove zadnje) koristimo obe hehe,pogotovo snapchat sa kojim sam zaludena u zadnje vrijeme!
  Super post draga! :*
  beautyshapes3.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši