četvrtak, 7. siječnja 2016.

Kakva mi je bila 2015.godina? :)


Za početak, svim svojim čitaocima, pratiteljima i prijateljima želim sretan i blagoslovljen Božić koji slave po julijanskome kalendaru!♥

Za danas sam vam spremila post u kojem ću vam iznijeti svoje mišljenje o prošloj godini, što se događalo kod mene tijekom tih 12 mjeseci.

Slikano kada sam bila u Opatiji.

2015.godinu ću pamtiti po tome što sam otvorila ovaj blog. Točnije, blog sam otvorila 01.02.2015.godine i skoro će pa godina dana otkako ga imam. Jako sam sretna zbog toga. Ljetos sam bila tjedan dana na ljetovanju koja su bila odlična. Provode iz tih dana ću definitivno pamtiti. Krenula sam u drugi razred srednje i postala sam nekako drugačija, sa svojim stavom i mišljenjem.

2015.godinu je obilježila i smrt moje bake. Tek nakon nekoliko mjeseci njene smrti, shvatila sam da nje više fizički nema s nama i zatvorila sam se u sebe i nisam neki određeni period s nikim o tome pričala, ali zato sam sada krenula dalje, hrabrija i odlučnija!

Kao i kod svakoga tako i kod mene, bilo je uspona i padova, suza i smijeha. Ali kada se vratim na tu 2015.godinu, mogu reći da je bila jedna jako lijepa i dobra godina, bez obzira na sve.

Također slikano u Opatiji, kao i prethodna slika.

Mnogo me osoba razočaralo u prošloj godini, zato sam ih izbacila iz svoga života i u život su mi ušli, neke bolje osobe. Zaista mogu reći da sam kroz cijelu 2015. godinu bila ispunjena osoba. Pisala sam za blog, pomagala sam vam na Asku , postala sam od ljeta opsjednita knjigama pa sam više i čitala, na život sam počela gledati sa vedrije i bolje strane. I mislim da nema ništa bolje od toga nego kada znate da ništa niste napraviti a da se sramite toga. Nadam se da će mi i ova godina biti kao i prethodna, sa puno lijepim stvarima.
Opatija.

Jako sam zadovoljna kako su mi započeli prvi dani ove nove godine i nadam se da će tako biti i kroz cijelu godinu. Dobili ste mali uvid u to kako mi je protekla prošla godina. Ako želite, u komentare mi pišite kakva je vama bila 2015 i što očekujete od ove godine. :) Do sljedećeg posta... ♥Broj komentara: 10:

 1. Slike izgledaju prelijepo! Svaka čast!
  xoxo ♥

  ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨ - pročitaj novi post na mom blogu i ako ga zapratiš javi mi u komentarima kako bih ti uzvratila ♥

  OdgovoriIzbriši
 2. Super post, jako je zanimljiv :)
  Pogledaj moj video https://www.youtube.com/watch?v=BLsiBjNpFDg

  OdgovoriIzbriši
 3. Zanimljiv post, super slike ❤☺

  Poseti moj blog
  milicinkutak123.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Super ti je post! <3 :)

  http://itsnina23.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši