Preskoči na glavni sadržaj

Potroši 5 do kraja godine.☺

Još 26 dana i slijedi nam 2016 godina. Ne znam za vas, ali ja sam jako uzbuđena i jedva čekam tu 2016. Pošto nam je ostalo još tako malo dana, odlučila sam vam pokazati u ovome postu koje proizvode želim potrošiti do kraja ove godine.

Prva stvar je ova Garnierova micelarna voda za skidanje šminke. Ovo sam kupila prije nekih 2 - 3 mjeseca i još mi je sasvim malo ostalo. Pošto koristim vlažne maramice za skidanje šminke, ovo sam skroz zanemarila ali nadam se da ću to popraviti sada.

Sljedeće je Balein gel za pranje lica. Kupljen je prije nekih mjesec dana i ostalo ga je malo više od pola. Nastojat' ću ga potrošiti i krećem opet sa korištenjem i to odmah večeras.
Zatim ovaj dezodorans. On je kupljen u Konzuma i ostalo ga je sasvim malo. Mislim da ću ovo čak i za 5 dana potrošiti ali vidjet' ćemo. :)
Ova je svijeća kupljena nekad ljetos i koristila sam je mnogo puta ali nisam jr potrošila. Pošto ima jako lijep miris (vanilije) opet ću je koristiti. Bit će mi idealna za vrijeme Božića jer volim tada da mi kuća predivno miriše. Imam još dvije ovakve pa ću sve te zapaliti jer mi je u interesu da potrošim.

I za kraj žuti Baby lips. Njega sam već od jučer počela koristiti, tako da će on čak i do Božića biti potrošen. Nikako da mi dođe red na njega da ga koristim jer uvijek nađem neki drugi ali postat' ću aktivnija što se ovoga tiče. :)


Da li i vi imate neke proizvode a planirate ih kao i ja potrošiti do sljedeće godine? Pišite mi u komentare ako imate i koji su to proizvodi. :)
U sljedeću subotu vam planiram napisati post o jednome receptu kolača koji je presladak i sve sastojke imate već kod kuće, sigurna sam! Brzo se pravi i jednostavan je, ali tome ćemo u sljedeću subotu kada dođe red na to. :)❤

Primjedbe

  1. Sretno ti u potrošnji. I ja sam napisala nekoliko postova sličnih ovome. :)    itsnina23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Moja školska torba! :)

Pošle godine, nekada u šestom mjesecu, pisala sam vam sadržaj moje školske torbe. Sad kad pogledam taj post, nisam zadovoljna sa slikama i sa ostalim. Zato sam vam odlučila danas pripremiti ovaj post. Sadržaj torbe na odnosu od tog prijašnjeg istog posta je dosta promjenio. Ako želite, taj post možete OVDJE pročitati.

Ovo je moja školska torba. Kupila sam ju prije nego što sam krenula u prvi razred srednje škola i dalje je kao nova. Jako je čvrsta, ima dosta prostora što mi je bitno i sigurno ću je nositi do kraja srednjoškolskog obrazovanja. Malo je nečista, ali oprat' ću je tijekom ovih proljetnih praznika. :)
Prvi i osnovni sadržaj torbe su knjige i bilježnice. Ovo su knjige od petka, s obzirom da je subota kada vam ja pišem ovaj post. Nosim sve knjige potrebne za taj određeni dan i zato je torba odlična jer je jako čvrsta i kvalitetna.
Zatim je tu pernica. Ovu sam kupila nekad u osnovnoj školi i prije nekoliko mjeseci sam je se sjetila i opet je omiljena i nosim je u školu. J…

O&A

Pozdrav dragi moji. Za danas sam vam pripremila O&A post. Ja sam vas zamolila da me pitate na mome Asku pitanja i evo, vi ste me pitali, izdvojila sam 20 zanimljivih pitanja, pa krenimoo...♥

1. Što trenutno od odjeće imaš na sebi?
- Crnu trenerku, bijelu majicu i čarape. :D
2. Dali si zaljubljena?
- Da.☺
3. Omiljeni film?
- Gospodar vjenčanja. Najjači film ikada, obavezno pogledajte. Ja sam ga sinoć gledala u kinu.
4. Omiljena pjesma?
- Imam nekoliko pjesama: Mašina, Nikome ni reč, Škrinja jubavi i Okus mentola.
5. Horoskopski znak?
- Rak.
6. Glasna ili tiha muzika?
- Glasna.
7. Koliko ti treba vremena da se spremiš za školu?
- 15 do 20 minuta.
8. Dali se farbaš?
- Ne, volim svoju boju kose i ne mislim je mjenjati.☺
9. Imaš li neki nadimak?
- Svi me zovu Dana.
10. Koji smjer ideš u srednjoj?
- Hotelijersko - turistički tehničar (HTT).
11. Što radiš u slobodno vrijeme?
- Idem sa prijateljicama vanka, slušam muziku, odgovaram na Asku...
12. Najdraža boja?
- Imam 2 najdraže boje: cr…

O&A Odgovori na pitanja ☺

Pozdrav dragii moji. Kao što sam obećela, danas sam vam pripremila post gdje odgovaram na vaša pitanja. Imali ste priliku postavljati mi pitanja ovdje na blogu ili na Asku. Ja sam dobila 11 pitanja i sad ću odgovoriti na njih. Postavit' ću i malo slika sa nekih mojih putovanja iz Opatije i Krke. Pa krenimo...☺

1. Koliko si visoka?
Visoka sam 173 cm. ☺

2. Imaš li brata ili sestru?
Imam dva starija brata. Jedan ima 33 godine, a drugi 31 godinu. ♥

3. Da li sebe smatraš uspješnom kada je blogovanje u pitanju?
Uvijek može bolje, zar ne? Ja sam zadovoljna sa svojim blogom u ovih pola godine otkako on postoji. Ali uvijek sve može bolje, i nadam se da ću jednog dana biti zaista uspješna, mada mi to i nije baš bitno. Bitno mi je da ja radim ono što volim. ☺


4. Što najviše voliš raditi u slobodno vrijeme?
Čitati knjige (postala sam ovisna o njima ovog ljeta), slušati muziku, izlaziti sa prijateljicama u šetnju i odmarati se dok ne počne škola koja je za nekih mjesec dana.☺

5. Da li bi voljela pr…