srijeda, 2. prosinca 2015.

Favoriti - studeni 2015 ☺

Pozdrav svima! Znam da me nije bilo mjesec dana a razlog tome je što mi se računalo pokvarilo i pitanje je hoće li ga uspjeti popraviti na servisu. Ovaj post vam pišem s mobitela i nadam se da će biti okej. :)
Prosinac nam je već tu, po meni najljepši mjesec u godini. Da ne skrećem s teme, današnji post će biti posvećen favoritima prošloga mjeseca. Krenimo...☺

Prva stvar jest ovaj puder od Catrica. Ne koristim pudere, ali u studenome sam ga koristila nekoliko puta i mogu vam reći da je puder odličan! Prekriva sve, lijepo se upije s kožom i ima baš prijatan miris. ☺

Nakon pudera, tu je korektor. Također od Catrica. Postala sam opsjednuta njihovim proizvodima. Nemam riječi za ovaj korektor. Trenutno imam neku podkožnu bubuljicu koja je baš crvena i mislila sam da nema niti jedne stvari koja će uspjeti prekriti. Ali kada sam nanijela korektor, kao da je i nema. Moj korektor je u broju 010 Vanilla. Sve preporuke za ovaj korektor!Sljedeća stvar jest kameni puder od Essenca. Jako je lijep, nema šljokice što se meni sviđa i miriše po kokosu ako se ne varam. Za jako malu cijenu dobijete puno proizvoda. Ja ga ne koristim baš svaki dan i smatram da će mi dugo, dugo trajati. U broju je 11 pastel beige.


Sve ove gore navedene proizvode treba i s nečim nanijeti. U pitanju su dva kista.
Prvi kist je za puder. A u pitanju je ovaj Essence kist. Jako dobar kist, lijepo nanese puder po cijelome licu. Ja se ispričavam što ga nisam oprala ali uvijek zaboravim ili nađem nešto drugo za raditi.

Drugi je ovaj kabuki kist. S njim nanosim kameni puder. Svi eć navedeni proizvodi su kupljeni u DM-a, dok sam ovaj kist kupila u Bipe. Ima guste dlačice i to mi se sviđa jer mi jr onda lakše nanijeti sve to na lice.

Sljedeći je ovaj Syoss šampon za kosu. Kada sam ga kupovala, bila sam jako sumnjiva u njega i nisam bila sigurna kako će se ponašati prema kosi. I odmah nakon prvog pranja sam shvatila da je za mene ovo zaista idealan šampon i sigurno ću ga nastaviti kupovati. :)

Zatin je tu Balein regenerator za tanku i slabu kosu, a daje volumen kosi. Jako je jeftin, s obzirom da je jako dobar i kosi daje tu neku mekoću, koja se meni izuzetno sviđa. :)


Kako bi ijedan moj post prošao bez nekog dezodoransa? Mislim da je već to postala tradicija da uvijek pokazujem neki novi dezodorans. :D. U pitanju je Dove natural touch. Sa sigurnošću vam mogu reći da je ovo najboljo dezodorans koji sam ikad koristila. Jako ugodan miris koji je postojan cijeli dan. Imam ga već sigurno nekih 20-ak dana i pri kraju mi je, tako da ću ubrzo do trgovine po još jedan. :)

Zatim lak od Essenca iz nanovije kolekcije. Moj je u broju 04 red rocks. Birala sam između dvije boje: ove i malo tamniju od ove, ali odabrala sam ovaj sa slike. Boja mi je nekako za zimu i rado ću ga nositi.

I za kraj, svijeće. Ove su iz DM-a. U paketu ih dobijete 18, a cijena je 11kn. Predivno mirišu, po vaniliji a mislim da ima malo i cimeta. Imaju 3 boje svijeća, ali sve jednako mirišu. :)


 I to je sve za ovaj post. Nadam se da ću u ovome mjesecu puno češće pisati. Prepremila sam već neke teme za naredne postove, u planu imam i jedan Collab post i jedva čekam. Još jednom, ispričavam se što me nije bilo cijeli studeni ali zaista nije do mene. :)
Također, za kraj se želim zahvaliti svima koji me prate i na pregledima na blogu, a broj je prešao preko 10 500. Jako sam sretna i nadam se da će vas biti u još većem broju za neko vrijeme. :)
Do sljedećeg posta...❤

2 komentara: