nedjelja, 12. srpnja 2015.

Mama, imam DEČKA!

Presretna si jer si napokon našla dečkam ali sad umireš od straha jer se bojiš reći mami ili tati za svoju ljubav? Samo hrabro...

1. Odaberi stranu!
Ako ti je bliža mama, razgovaraj s njom. Reci joj otvoreno da su se zaljubila, i to sretno, i pokušaj biti iskrena. Nakon tvog istupa ona neće imati snage, a niti volje biti gruba i drska. Posebice ako joj sve ispričaš o njemu i daš joj argumente zašto s njim možeš biti bez ikakve opasnosti. Od prave mame možeš očekivati samo savezništvo. Ako si pak bolja sa tatom, njemu reci o čemu je riječ. Samo oprezno - očevi su uvijek zaštitnički nastrojeni preko kćerkama.2. Poštuj pravila!
Kad ti roditelji saznaju da imaš dečka, sigurno će malo više nego inače nadzirati tvoje izlaske i paziti ponašaš li se čudno ili drugačije. Stoga, pokušaj poštovati rokove i doći kući na vrijeme. Ako nekad trebaš ostati duže, lijepo zamoli i nipošto nemoj biti ratoborna jer ćeš tako samo zaoštriti odnose i probuditi sumnju.

3. Istrpi prodike!
Kada nađeš prvog ozbiljnijeg dečka, mama ili tata poželjeti će ti održati moralnu prodiku o ponašanju. To konkretno znači da ćeš morati odslušati sve o štetnosti lošeg ponašanja i preranih intimnih odnosa i slično. Slučaj ih! Premda će ti sve to zvučati poput najgore noćne more, svojim ozbiljnim pristupom i razgovorom o toj temi pokazati ćeš im da si dovoljno zrela za ozbiljnu vezu.

4. Ne laži o njemu!
Mnoge djevojke vole uljepšavati činjenice o svome dečku pa izmišljaju kako bi ispao ljepši, pametniji, simpatičniji... Od toga nemaš nikakve koristi. Laganjem o dečku s kojim s zapravo pokazuješ da nisi zadovoljna s njim. A zašto si onda s njim uopće?

5. Ne žuri s upoznavanjem!
Nemoj misliti da roditelji tvog dečka moraju upoznati već nakon mjesec ili dva veze. Dobro je da znaju tko je on, odakle dolazi, koliko ima godina i slično, ali upoznavanje nije neophodno. Možeš im ga predstaviti ako dođe po tebe kad idete u kino, ali izbjegavaj da previše boravi u tvojoj kući ili ti u njegovoj. Jer, jednom kad prekinete, sve će biti mnogo teže.I to bi bilo sve. Znam da dugo nisam pisala postove, ali imam dosta obaveza, ali trudit' ću se izbacivati postove kada budem mogla. :)
Cure, nadam se da će vam ovaj post biti od koristi.♥

Broj komentara: 10:

 1. Super post,bas mi se svidja! :)
  http://littlepieceofmyfashionlife.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. sve pohvale za tekst!
  Isidora
  http://highheelpoodl.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Baš mi se sviđa post ❤️❤️❤️❤️

  Rivinsvijet.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Super blog,ovaj post mi se posebno sviđa jer nije toliko cesta tema zapravo a ti si ju bas lijepo obradila:-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Aaa pa hvala ti puno na lijepim riječima.☺♥♥♥

   Izbriši