ponedjeljak, 27. srpnja 2015.

Kako do ravnog trbuha?

Uz ovih pet trikova lakše ćeš skinuti šlaufiće i doći do tako željenog cilja, super ravnog trbuha.


Bilo kuda, voda svuda!
Uvijek uz sebe imaj bočicu vode! Često zaboravimo unositi tekućinu pa krenimo piti vodu tek kada osjetimo žeđ, a to nije dobro. Bude li bočica vode uvijek uz tebe, lakše ćeš se sjetiti tu i tamo gucnuti. Tako ćeš se osjećati punije, jesti ćeš manje i nećeš doći u napast kupiti sok na kiosku ako si žedna. Pokušaj tjedan dana, vidjet' ćeš da djeluje. :)


Ne izglednjuj se!
Preskakanje obroka neće ti pomoći u dobrom izgledu. Naravno, moraš smanjiti količinu hrane koju unosiš. Ali da bi bila lijepa i zdrava, moraš jesti - i to kvalitetno. Izgladnjivanje je opasno, nezdravno i potpuno neučinkovito ako želiš lijepo izgledati. Ono usporava tvoj metabolizam i donosi mnoge druge probleme. Znači, jedi redovito, ali zdravo!

Šareni tanjur!
Znaš li da je tvoj obrok zdraviji što više boja sadrži? Razmisli malo: papire, mrkve, špinat, rajčice... sve su to namirnice koje čine genijalnu šarenu kombinaciju na tanjutu, a obiluju zdravim hranjivim tvarima. Zato, neka tvoj tanjur bude pun boja i tvoji će se šlaufići samo topiti...


Zaboravi na sokove!
Voćni sokovi koje kupujemo u trgovinama često sadrže gomilu šećera, a to znači mnogo praznih kalorija koje naše tijelo na stigne pretvoriti u energiju pa se one talože na tvome trbuhu! Idući put kad posegneš za sokom, prisjeti se što si upravo doznala. ☺

Čaša vode prije jela!
Ako si žedna, jesi ćeš više. Čudno, ali istinito! Zato prije svakog obroka popij čašu hladne vode, pričekaj nekoliko minuta i tada tek kreni s jelom. Iznenadit' ćeš se koliko je učinkovit taj trik.

I ZAPAMTI!
Ne odustaj!
Ne daj se obeshrabriti ako ni nakon nekoliko tjedana nisi izgubila ni centimetar u struku. Tvome tijelu treba neko vrijeme da se navikne na pozitivne promjene i na novi režim. Malo pojačaj tjelesnu aktivnosti i, budeš li uporna, sigurno ćeš uspjeti!


4 komentara:

 1. Odličan post Danijela♥
  Pogledaj moj blog ako želiš http://fashionbeautyandme1.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Odlican post!Srecno sa blogom :)
  Ja sam pisala 3 posta o tome kako smrsati pa ako zelis pogledaj i postani clan,hvala u svakom slucaju <3
  http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.com/#_=_

  OdgovoriIzbriši