srijeda, 24. lipnja 2015.

Na praznicima bez dosade.

Već nakon tjedan dana ne znaš što bi sa sobom? Evo malog savjetnika kako da si skratiš dane...

1.Pospremi sobu!
Ok, ovo se baš ne čini kao turbozanimljiva ideja za ubijanje dosade, ali mogla bi se iznenaditi! Kreni od ormara s odjećom ili od radnog stola - vjeruj mi, pronaći ćeš milijun stvari koje će ti probuditi uspomene na neke prošle događaje budeš li ih ponovno proživjela u glavi, zasigurno ćeš 'ubiti' bar na nekoliko sati. A osim toga, napravit' ćeš reda u svome životnom prostoru - dovoljan razlog da se odmah osjećaš bolje i zadovoljnije!

2. Ispeci super kolač!
Kada te netko pita koji ti je omiljeni kolač, mogla bi nabrojiti barem deset! A koliko ih znaš sama napraviti? Vrijeme je da naučiš. Tijekom praznika imaš dosta vremena za isprobavanje: u maminoj kuharici pronađi neki zanimljivi recept, a poželiš li napraviti nešto sasvim novo, proguglaj malo po interentu: danas ima gomila online kuharica, kao i slastičarskih blogova na kojima ćeš pronaći recepte za brojne čarobne slastice. 

3. Napiši cool priču.
Ok, dok je trajala škola, morala si pisati školske zadaćem i to ti je užasno išlo na živce. Kako da se sada prisiliš piskarati po praznom papiru? Jednostavno - tajna je u tome da pišeš o nečemu što voliš. Piši o tome kako zamšljaš susret sa slatkim Harryjem Stylesom ili pak s dečkima iz grupe Big Time Rush. Naravno, na papir možeš staviti i svoj spoj iz snova s neodoljivim susjedom - uspiješ li osloboditi maštu, samo će nebo biti granica...

4. Postani zvijezda.
Malo prolistaj novine i pronađi neku manekenku ili zvijezdu kojoj se diviš. Pogledaj sliku nekoliko minuta, onda si zamisli da si ti ta zvijezda i da upravo moraš na važno snimanje. Otvori ormar i kreni u potragu za komadima odjeće koji će ti najbolje poslužiti da kpiraš stil svoje omiljene zvijezde. Sigurno si već zaboravila kako je zabavno izvoditi modnu reviju pred ogledalom u vlastitoj sobi?! Vjeruj, zabavi nikad kraja kad su u pitanju modne krpice.

To je sve. Nadam se da ćete se zabaviti ovo ljeto i da će pojedini savjeti poslužiti.☺♥


Nema komentara:

Objavi komentar