ponedjeljak, 22. lipnja 2015.

Na plaži se ne pojavljuj bez...☺

Ručnik na rame i pravac more! A ne! Prije dolaska na kupanac obavezno se moraš naoružati i ovim sitnicama...

1. Zaštitni faktor.
Na plažu radije otiđi bez badića nego bez kreme. Ok, šala mala, ali krema je stvarno važna! Kao što je poznato, na suncu ne budi između 11 i 17 h, a kada nanosiš kremu, ne zaboravi je nanijeti na uši, oči i vrat.

2. Balzam za usne.
Usnama je potrebna dodatna zaštita pa nabavite balzam sa što većim zaštitnim faktorom. Praktičniji su oni u tubici jer se balzami za usne u sticku na plaži redovitno rastope.

3. Voda!
Dok se ti kupaš, tvoje se tijelo znoji i gubi vodu. Dakle, bočica vode ili čaja je obavezna! Bocu prije odlaska stavi u zamrzivač da se potpuno zamrzne jer bi takva trebala ostati hladna nekoliko sati, čak i na plaži.

4. Zabava.
Samo ležanje na plaži zna biti i naporno - osim ako pored tebe ne prođe neki superzgodni momak. Omiljene pjesme, dobra knjiga, križaljke, sudoku slagalice... sve ti to može učiniti boravak na plaži još boljim!

5. Rezervni badić.
Ili barem donji dio. Iako je toplo, vrlo lako možeš prehladiti jajnike ako predugo hodaš uokolo u mokrim kupaćim gaćama - a dok si na ljetovanju, baš ti  ine treba packanje "tamo dolje" i jurnjava na zahod svake tri minute.

2 komentara:

  1. Oдличан пост. Навела си све ствари које су нам заиста потребне за плажу, хвала ти на томе! :)♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu. :) Drago mi je što ti se sviđa.♥♥

      Izbriši