ponedjeljak, 6. travnja 2015.

Sve o hejterima i hejtanju.

Sve je više hejtera među nama. S pojavom društvenim mreža često zaboravimo da je na drugoj strani stvarna, živa osoba koju će naše 'hejtanje' povrijediti.
Evo nekoliko činjenica zašto netko hejta ili zašto ti hejtaš nekoga (nadam se da to ne radiš!).


1.Imaš nešto što oni nemaju.
Bez obzira dali se radi o dobrom ruksaku ili tenisicama, dečku, prijateljima ili biciklu, imaš nešto što oni nemaju i to ih uznemiruje. Možda oni žele to isto, ali ne mogu dobiti, pa se lakše nose sa situacijom kada te hejtaju.

2.Misle da ne zaslužuješ to što imaš.
Gledaju samo lijepe stvari u tvome životu, ali ne primjećuju trud i radi koji ulažeš u svome životu. Gledaju samo površinu stvari.

3.Ne mogu se osloboditi prošlosti.
Možda ste imali neku situaciju u prošlosti koje se ne mogu riješiti (bili se dobri prijatelji ili u vezi koja nije uspjela). Tvoj hejter je još ogorčen zbog prošlosti pa se zbog toga iskaljuje na tebi.

4.Nemaju pametnijeg posla u životu.
Hejtere bi zapravo trebalo žaliti jer cijeli dan komentiraju i žive tuđe živote umjesto da svu svoju energiju troše na svoj vlastiti život.


5.Treba im pažnja.
Oni se najviše boje tišine i šutnje. Nemoj im uzvraćati niske udarce ili se svađati sa njima jer ih to samo hrani. Nemoj pokušavati ni sa argumentima ili pametnim odgovorima - neće pomoći jer ne slušaju.

6.Moraju nekoga spustiti da bi se dobro osjećali.
Čitaj: veeliki problemi sa samopouzdanjem! Definitivno ne želiš biti na njihovome mjestu.

7.Najčešće su gubitnici...
Kojima treba puno pažnje i ljubavi.

Najbolji način da ih se riješiš je taj da ih ignoriraš, ne pridaješ puno pažnje, ne pokušavaj im ugoditi, a najbolje od svega - uživaj u njima jer ti pokazuju koliko ti je život super i kako bi živjeli jednako kao i ti.☺

2 komentara: