Preskoči na glavni sadržaj

Budi najbolja prijateljica. Zlatna pravila prijateljstva.☺♥

Prijateljstva obogaćuju naš život. Kroz prijateljstvo dijelimo iskustvo, rastemo i učimo o sebi. Da bi izgradili prijateljstvo koje će potrajati, bitno je pomješati 3 magična sastojka: srce, princip i iskrenost.1.Budi iskrena.

Traženje najbolje prijateljice nije lako. Iako je možda ponekad jednostavnije prići otvorenijoj i zabavnijoj osobi, ne znači da ćete imati mnogo toga zajedničkog. Nije dobro sklapati prijateljstvo po ključu jednostavnosti i površnih odnosa.

2.Budi sama sebi najbolja prijateljica.

Prvo moraš sebe tretirati kao najbolju prijateljicu. Budi ponosna, sretna, puno samopouzdanja i misli i govori lijepo o sebi. Također, neka te i drugi tako tretiraju. Nikada ne dozvolite da vas netko ponižava ili omalovažava. Pravi prijatelji to nikada ne rade.3. Da bi zadobila nečije povjerenje, prva ga pokloni.

Ako ti se prijateljica želi otvoriti, nemoj prva pokazivati strah. Sramežljivi ljudi će se tako osjećati sigurnije kraj tebe. Ako te strah povjeriti nekome, to jednostavno reci. 

4.Nikad ne skrivaj svoje pravo lice.

Nikada se nemoj praviti da si netko drugi da bi te ostale osobe voljele. Budi svoja! To je uvijek pozitivno i drugima ćeš izgledati privlačno i super. Tako ćeš zaraditi poštovanje drugih. Kakvi su prijatelji kada te žele promjeniti i kada te žele promjeniti u drugu osobu?


5. Uvijek se trudi biti najbolja prijateljica.

Prijateljica možda i sada jest uz tebe, ali ne znači da će uvijek biti ako ju počneš zapostavljati. Uvijek se moraš truditi, naravno ako procjeniš da je tvoja prijateljica vrijedna toga.

I sutra ću također napraviti malu iznimku. Napisati ću još jedan post, a bit' će na temu favoriti veljače.☺♥♥
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Moja školska torba! :)

Pošle godine, nekada u šestom mjesecu, pisala sam vam sadržaj moje školske torbe. Sad kad pogledam taj post, nisam zadovoljna sa slikama i sa ostalim. Zato sam vam odlučila danas pripremiti ovaj post. Sadržaj torbe na odnosu od tog prijašnjeg istog posta je dosta promjenio. Ako želite, taj post možete OVDJE pročitati.

Ovo je moja školska torba. Kupila sam ju prije nego što sam krenula u prvi razred srednje škola i dalje je kao nova. Jako je čvrsta, ima dosta prostora što mi je bitno i sigurno ću je nositi do kraja srednjoškolskog obrazovanja. Malo je nečista, ali oprat' ću je tijekom ovih proljetnih praznika. :)
Prvi i osnovni sadržaj torbe su knjige i bilježnice. Ovo su knjige od petka, s obzirom da je subota kada vam ja pišem ovaj post. Nosim sve knjige potrebne za taj određeni dan i zato je torba odlična jer je jako čvrsta i kvalitetna.
Zatim je tu pernica. Ovu sam kupila nekad u osnovnoj školi i prije nekoliko mjeseci sam je se sjetila i opet je omiljena i nosim je u školu. J…

O&A

Pozdrav dragi moji. Za danas sam vam pripremila O&A post. Ja sam vas zamolila da me pitate na mome Asku pitanja i evo, vi ste me pitali, izdvojila sam 20 zanimljivih pitanja, pa krenimoo...♥

1. Što trenutno od odjeće imaš na sebi?
- Crnu trenerku, bijelu majicu i čarape. :D
2. Dali si zaljubljena?
- Da.☺
3. Omiljeni film?
- Gospodar vjenčanja. Najjači film ikada, obavezno pogledajte. Ja sam ga sinoć gledala u kinu.
4. Omiljena pjesma?
- Imam nekoliko pjesama: Mašina, Nikome ni reč, Škrinja jubavi i Okus mentola.
5. Horoskopski znak?
- Rak.
6. Glasna ili tiha muzika?
- Glasna.
7. Koliko ti treba vremena da se spremiš za školu?
- 15 do 20 minuta.
8. Dali se farbaš?
- Ne, volim svoju boju kose i ne mislim je mjenjati.☺
9. Imaš li neki nadimak?
- Svi me zovu Dana.
10. Koji smjer ideš u srednjoj?
- Hotelijersko - turistički tehničar (HTT).
11. Što radiš u slobodno vrijeme?
- Idem sa prijateljicama vanka, slušam muziku, odgovaram na Asku...
12. Najdraža boja?
- Imam 2 najdraže boje: cr…

O&A Odgovori na pitanja ☺

Pozdrav dragii moji. Kao što sam obećela, danas sam vam pripremila post gdje odgovaram na vaša pitanja. Imali ste priliku postavljati mi pitanja ovdje na blogu ili na Asku. Ja sam dobila 11 pitanja i sad ću odgovoriti na njih. Postavit' ću i malo slika sa nekih mojih putovanja iz Opatije i Krke. Pa krenimo...☺

1. Koliko si visoka?
Visoka sam 173 cm. ☺

2. Imaš li brata ili sestru?
Imam dva starija brata. Jedan ima 33 godine, a drugi 31 godinu. ♥

3. Da li sebe smatraš uspješnom kada je blogovanje u pitanju?
Uvijek može bolje, zar ne? Ja sam zadovoljna sa svojim blogom u ovih pola godine otkako on postoji. Ali uvijek sve može bolje, i nadam se da ću jednog dana biti zaista uspješna, mada mi to i nije baš bitno. Bitno mi je da ja radim ono što volim. ☺


4. Što najviše voliš raditi u slobodno vrijeme?
Čitati knjige (postala sam ovisna o njima ovog ljeta), slušati muziku, izlaziti sa prijateljicama u šetnju i odmarati se dok ne počne škola koja je za nekih mjesec dana.☺

5. Da li bi voljela pr…