petak, 27. veljače 2015.

Budi najbolja prijateljica. Zlatna pravila prijateljstva.☺♥

Prijateljstva obogaćuju naš život. Kroz prijateljstvo dijelimo iskustvo, rastemo i učimo o sebi. Da bi izgradili prijateljstvo koje će potrajati, bitno je pomješati 3 magična sastojka: srce, princip i iskrenost.1.Budi iskrena.

Traženje najbolje prijateljice nije lako. Iako je možda ponekad jednostavnije prići otvorenijoj i zabavnijoj osobi, ne znači da ćete imati mnogo toga zajedničkog. Nije dobro sklapati prijateljstvo po ključu jednostavnosti i površnih odnosa.

2.Budi sama sebi najbolja prijateljica.

Prvo moraš sebe tretirati kao najbolju prijateljicu. Budi ponosna, sretna, puno samopouzdanja i misli i govori lijepo o sebi. Također, neka te i drugi tako tretiraju. Nikada ne dozvolite da vas netko ponižava ili omalovažava. Pravi prijatelji to nikada ne rade.3. Da bi zadobila nečije povjerenje, prva ga pokloni.

Ako ti se prijateljica želi otvoriti, nemoj prva pokazivati strah. Sramežljivi ljudi će se tako osjećati sigurnije kraj tebe. Ako te strah povjeriti nekome, to jednostavno reci. 

4.Nikad ne skrivaj svoje pravo lice.

Nikada se nemoj praviti da si netko drugi da bi te ostale osobe voljele. Budi svoja! To je uvijek pozitivno i drugima ćeš izgledati privlačno i super. Tako ćeš zaraditi poštovanje drugih. Kakvi su prijatelji kada te žele promjeniti i kada te žele promjeniti u drugu osobu?


5. Uvijek se trudi biti najbolja prijateljica.

Prijateljica možda i sada jest uz tebe, ali ne znači da će uvijek biti ako ju počneš zapostavljati. Uvijek se moraš truditi, naravno ako procjeniš da je tvoja prijateljica vrijedna toga.

I sutra ću također napraviti malu iznimku. Napisati ću još jedan post, a bit' će na temu favoriti veljače.☺♥♥
Nema komentara:

Objavi komentar