Preskoči na glavni sadržaj

Budi najbolja prijateljica. Zlatna pravila prijateljstva.☺♥

Prijateljstva obogaćuju naš život. Kroz prijateljstvo dijelimo iskustvo, rastemo i učimo o sebi. Da bi izgradili prijateljstvo koje će potrajati, bitno je pomješati 3 magična sastojka: srce, princip i iskrenost.1.Budi iskrena.

Traženje najbolje prijateljice nije lako. Iako je možda ponekad jednostavnije prići otvorenijoj i zabavnijoj osobi, ne znači da ćete imati mnogo toga zajedničkog. Nije dobro sklapati prijateljstvo po ključu jednostavnosti i površnih odnosa.

2.Budi sama sebi najbolja prijateljica.

Prvo moraš sebe tretirati kao najbolju prijateljicu. Budi ponosna, sretna, puno samopouzdanja i misli i govori lijepo o sebi. Također, neka te i drugi tako tretiraju. Nikada ne dozvolite da vas netko ponižava ili omalovažava. Pravi prijatelji to nikada ne rade.3. Da bi zadobila nečije povjerenje, prva ga pokloni.

Ako ti se prijateljica želi otvoriti, nemoj prva pokazivati strah. Sramežljivi ljudi će se tako osjećati sigurnije kraj tebe. Ako te strah povjeriti nekome, to jednostavno reci. 

4.Nikad ne skrivaj svoje pravo lice.

Nikada se nemoj praviti da si netko drugi da bi te ostale osobe voljele. Budi svoja! To je uvijek pozitivno i drugima ćeš izgledati privlačno i super. Tako ćeš zaraditi poštovanje drugih. Kakvi su prijatelji kada te žele promjeniti i kada te žele promjeniti u drugu osobu?


5. Uvijek se trudi biti najbolja prijateljica.

Prijateljica možda i sada jest uz tebe, ali ne znači da će uvijek biti ako ju počneš zapostavljati. Uvijek se moraš truditi, naravno ako procjeniš da je tvoja prijateljica vrijedna toga.

I sutra ću također napraviti malu iznimku. Napisati ću još jedan post, a bit' će na temu favoriti veljače.☺♥♥
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tko je Cro - bazar i zašto me oduševio?

Prije tjedan dana odlučila sam obaviti svoju prvu online kupovinu sa nekog od našeg domaćeg sajta. Sasvim slučajno sam naletila na Cro - bazar i ostala oduševljena! Cijene su iskreno smiješne za kvalitet koji dobijete, jako su ljubazni i imaju najbolji nakit koji sam ja vidjela. Zašto sam baš njih odabrala za prvi kupnju? Mnogo mi je lakše da plaćam pouzećem ili virmanom i takve sada stranice i tražim. (Ako znate takvu neku, pišite mi u komentare.)
Odmah sam naručila nešto sa njihove stranice i došlo mi je za 2 radna dana. Zaista sam ostala oduševljena brzinom i kako su sve lijepo spakovali u paketić. Moj paketić je stigao u malo većoj rozoj koverti sa potrebnim podacima. A sada pređimo na stvarčice koje sam naručila.
Naručila sam komplet prstenova i 3 u 1 ogrlicu. Od njih pri svakoj narudžbi dobijete i mali poklončić, tipa naušnice kao i ja sada. Uz sve to, naravno dobijete i malo pismo.


Link za prstenja OVDJE
Link za ogrlicu OVDJE
Njihov poklončić:
Da li ste posjetili njihovu strani…

O&A

Pozdrav dragi moji. Za danas sam vam pripremila O&A post. Ja sam vas zamolila da me pitate na mome Asku pitanja i evo, vi ste me pitali, izdvojila sam 20 zanimljivih pitanja, pa krenimoo...♥

1. Što trenutno od odjeće imaš na sebi?
- Crnu trenerku, bijelu majicu i čarape. :D
2. Dali si zaljubljena?
- Da.☺
3. Omiljeni film?
- Gospodar vjenčanja. Najjači film ikada, obavezno pogledajte. Ja sam ga sinoć gledala u kinu.
4. Omiljena pjesma?
- Imam nekoliko pjesama: Mašina, Nikome ni reč, Škrinja jubavi i Okus mentola.
5. Horoskopski znak?
- Rak.
6. Glasna ili tiha muzika?
- Glasna.
7. Koliko ti treba vremena da se spremiš za školu?
- 15 do 20 minuta.
8. Dali se farbaš?
- Ne, volim svoju boju kose i ne mislim je mjenjati.☺
9. Imaš li neki nadimak?
- Svi me zovu Dana.
10. Koji smjer ideš u srednjoj?
- Hotelijersko - turistički tehničar (HTT).
11. Što radiš u slobodno vrijeme?
- Idem sa prijateljicama vanka, slušam muziku, odgovaram na Asku...
12. Najdraža boja?
- Imam 2 najdraže boje: cr…

Pokloni za Valentinovo.♥

Uskoro se bliži taj 14.2. Svi se pitaju što pokloniti svojoj boljoj polovici. Ili možda, što pokloniti svojim roditeljima. Valentinovo nije dan kada se kupuju darovi samo za dečke ili djevojke, već i za roditelje. Na taj im način pokazuju da ih volite i da vam je stalo do njih. Zato što se bliži taj famozni 14.2. donosim vam ideje što pokloniti svome dečku/curi, najboljoj prijateljici i roditeljima. Stavit' ću vam i nekoliko diy ideje za koje sam sigurna da će vam se svidjeti.☺♥

Pokloni za dečka:
- Dobar parfem.
- Set za mušku kozmetiku.
- Karte za utakmicu.
- Duks.
- Nešto za računalo, tipa igrica, USB i sl.
- CD omiljenog pjevača.
Pokloni za najbolju prijateljicu: - Nešto od nakita (naušnice, ogrlica, set prstenova...) - Set kozmetike, parfem. - Omiljena knjiga sa nekim interesantnim nazivom i sadržajem. - Nešto od odjevnog predmeta.


Poklon za mamu: - Omiljena knjiga. - Također nešto od nakita. - Neku lijepu torbu ili privjesak za ključeve. - Set kozmetike. - Buket svijeća.
Pokl…